kmsotetzold

Saario Akadémia

Saario Akadémia

Jyrki Saario

Jyrki Saario jelenleg a Saario Akadémia elnöke és vezetője, mely ernyőszervezetként többféle rendszert is magában foglal.Többek között a Classic Krav Maga önvédelmi rendszernek is!

 A Saario Akadémia elkötelezett híve a közösségi életérzésnek és a minőségi oktatóképzésnek. Ez biztosítja, hogy az oktatókon keresztül minden egyes gyakorló célravezető, reális és hatékony dolgokat tanulhat!

Self-Defence-1.png
0 +

Év tapasztalat

Jyrki Saario élete nagy részét különböző harcművészeti rendszerek megismerésének és elsajátításának szentelte, beleértve a versenysportokat és az „utcai” rendszereket egyaránt. Jelenleg több mint 40 év tapasztalatával rendelkezik. Az elmúlt több mint 30 évben egyaránt oktatott civileket, rendőröket, biztonsági szolgálatot végző személyeket és katonákat Finnországban, Lengyelországban és Magyarországon. Több száz feketeöves tanítvánnyal büszkélkedhet a Kickbox, a Defendo és a Krav Maga területein.

A Saario Akadémián elérhető képzések!

Classic Krav Maga

A Krav Maga elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére.

Defendo

A Defendo technikái visszanyúlnak egészen az ókori időkig, ahol a birkózás nem a mai keretek között folyt, hanem szabályok nélkül, a puszta túlélésért.

Amazon Training

Csak csajoknak! 🙂 Ha érdekel az önvédelem, ha szeretnél biztonságban hazaérni, ha szeretnéd megvédeni magad, ha szeretnél jobb kondíciót,

Safe Kid

A SAFE Kid egy olyan önvédelmi rendszer, melyet kimondottan gyerekekre fejlesztettek ki KravMaga és Defendo alapokkal.

Ironman Grappling & Kickboxing

Az Ironman Grappling a brazil jiu-jitsu, az európai birkózás és az orosz sambo legjobb megoldásaira épül.

Hard Training

Funkcionális edzés kifejezetten küzdősportolók és önvédelmet gyakorlók számára.

Kapcsolat

Telefon:

+36 30-541-7450

Helyszín

Központi edzőterem:
SA Gym Budapest
1132 Budapest, Victor Hugo utca 6.

Social Media

Hírek

Ha szeretnél tájékozódni a legfrissebb eseményeinkről iratokozz fel!

    Copyright © 2024
    ClassicKravMaga2023_green
    www.saarioakademia.hu