SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Részletek
2015-03-29 20:44:03

Az első nemzetközi


Fighting Fit Krav Maga Challenge


Határokon túl, túl a határaidon
Májusban (Imi Lichtenfeld születésnapjának évfordulóján) a Krav Maga Network megrendezi az első nemzetközi FIGHTING FIT KRAV MAGA CHALLENGE-et Magyarországon, ahol tanúbizonyságot tehetsz róla, hogy harcra termettél. Állóképesség, koncentráció, stressz. Nincs pihenő, nincs második menet. Küzdesz vagy feladod: ha hezitálsz, vesztettél.


A májusi esemény előfutamát március 28-án, szombaton szervezi a Krav Maga Network, amin ismerteti az akadálypálya részeit és a küzdelmek szabályrendszerét. Ezzel együtt részt vehettek egy felkészítő szemináriumon is, ahol megismerkedhettek Jyrki Saario, a Classic Krav Maga rendszer alapítója és vezetője által javasolt és kidolgozott kombinációkkal.


A küzdelem sava-borsáról Tóth László (Krav Maga Network, Magyar Defendo Intézet, Fighting Fit Hungary magyarországi vezető edzője) és Nagy István (Krav Maga Network, Defendo Alliance, Fighting Fit lengyelországi vezető edzője) tart képzést, olyan finomságokról, ami a döntő pillanatban sorsfordító lehet akár a ringben, akár az utcán.


Küzdd le az akadályokat, az ellenfeled…önmagad


Röviden a Fighting Fit-ről:

A verseny alapjául David  Ben-Asher könyve szolgál, melynek célja, hogy a Krav Magát gyakorló emberek szervezett és biztonságos keretek között meg tudják méretetni magukat. A könyv (amire a Classic Krav Maga rendszere épül) három fő fejezetből áll:

·        erőnléti gyakorlatok

·        küzdelem és önvédelem

·        akadálypálya

Maga a verseny párbajokból áll: két versenyző egyszerre indul az akadálypályákon, ahol a feladatokat szintidőn belül teljesíteniük kell (kb. 2 perc). Itt fizikai gyakorlatokat és néhány egyszerű akadályt kell leküzdeniük. Aki hamarabb célba ér bevárja a másikat és ezzel előnyt szerez. Amint a másik beér, azonnal kezdődik a kétperces küzdelem. A harc teljes védőfelszerelésben zajlik és leginkább egy full contact kickboxing küzdelemre hasonlít. A részleteket és a szabályrendszert az előfutamon és a verseny előtt is ismertetjük.

Időtartam: kb. 4 óra (részt vevők számától függően)

Részvételi díj: 5 000 Ft

Szeretettel várunk (és verünk) mindenkit, akit érdekel, milyen is, ha úgy igazán elengedi az ember azt a jobbost (mindegy melyik oldalán áll is)