SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Részletek
2014-11-14 22:31:13

A SAFE KID oktatói kurzus nem része az alap négy oktatói szintnek, mert azoktól nagyban különbözik: ezen a kurzuson az oktató jelöltek azt tanulják meg, hogyan kell a gyerekeket oktatni az önvédelemre. Akinek van saját gyermeke, az tisztában vele, hogy bármiféle oktatás a gyerekeknek sokkal nehezebb, mint a felnőtteknek. A figyelmet meg kell tudni tartani, a fegyelmet megtartani, a tiszteletet kiérdemelni; mindezt 15 éves kor alatt. Hát nem könnyű.


   A SAFE KID Krav Maga oktatói kurzus különösen igényli a megfelelő beállítottságú, gyerekekkel bánni tudó Krav Magásokat, mondhatnám azt is, erre születni kell. Így a sikeres kurzus mind a képzést tartók számára, mind az azt "elszenvedők" számára nagy fegyvertény. Elszenvedést írtam, mert bizony az egy hetes képzés alatt sokat kell szenvedni, mindent meg kell tudni csinálni, amit a gyerekek, mindig kedvesnek, mindig türelmesnek kell tudni maradni, így bizony ez teljes embert igényel.

   A múlt heti SAFE KID képzést öten végezték el sikerrel, két Krav Maga-s és három Defendo-s, akik bizony komoly munkát tettek le, mire ide lejutottak. Név szerint (ABC sorrendben) :


Kelemen László

Kovács Rita

Kreszán Zoltán

Molnár Enikő

Pócsik György


Gartulálunk, és kívánjuk, hogy a gyerekekkel folytatott oktatás sok örömet és sikert hozzon!