SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Részletek
2014-10-07 22:55:41

KRAV MAGA és a Fitness

 

 A fitnesz edzések legtöbbje uncsi. Lemész, ugrabugrálsz egyet és ha nincs is mindig eredménye, legalább mozogtál valamit. Később azonban rájössz, hogy az edzések egyhangúak, és a kezdeti lelkesedést felváltja a közöny. Mit szólnál, ha azt mondanánk létezik olyan edzésmódszer, ahol jó társaságban, változatos edzések során szerezhetsz jó kondíciót, formálhatod alakod, miközben megtanulod megvédeni magadat?  Gondolnád, hogy egy Krav Maga Network edzésen átlagosan 500 kalóriát is ledolgozhatsz? Szeretnéd úgy javítani a kondíciódat, hogy közben valami érdekeset és hasznosat csinálsz? Tudtad, hogy az alakformáló programok legtöbbje ott bukik el, hogy akik belekezdenek elvesztik a motivációt? Tisztában vagy vele, hogy a felmérések szerint a küzdősport alapú edzések a leghatékonyabb zsírégető módszerek? Mi most erre kínálunk hatékony megoldást Neked!


A Krav Maga egy európai viszonyokra szabott, reális önvédelmi rendszer. Nálunk nem a tradíciók, hanem a hatékonyság a fő szempont az edzések során. És hogy hogyan kapcsolódik ez a fitneszhez? Mi nem hiszünk a mesékben, ezért a fizikai felkészülésre is komoly hangsúlyt fektetünk; pontosan tudjuk, hogy -a filmekkel ellentétben- az utcán igenis számít, hogy ki milyen erős, hogy kinek milyen a kondíciója. Persze ezen tulajdonságoknak nem csak az önvédelemben, hanem az élet minden területén hasznát veheted! Ha unod már a fitnesz termek egyhangú óráit, nálunk valami újat, érdekeset próbálhatsz ki. Oktatóink megfelelő végzettséggel rendelkeznek, és folyamatos továbbképzéseken (Spartan Fighter Training, Girja/Kettlebell, Fight Club, stb.) bővítik szakmai ismereteiket. Így biztos lehetsz benne, hogy bármelyik Krav Maga Network    klub-ot is keresed fel, magas színvonalat találsz és biztonságos, hatékony foglalkozásokon vehetsz részt! A rendszeres edzések hatására erősebb és kitartóbb leszel, alakod pozitív irányban változik, miközben önbizalmad növekszik, és tagja leszel egy kiváló közösségnek is. Az sem mellékes, hogy mindeközben hatékony önvédelmet tanulhatsz, ezért ha netán úgy alakul, reális eséllyel védheted meg magadat és szeretteidet! Ha eddig még hezitáltál, hogy neked való-e ez, hogy valóban erre van-e szükséged, ha eddig még nem próbáltad ki soha, vagy próbál hasonlót, de nem tetszett amit kaptál, ha eddig csak gondolkoztál rajta, de sosem volt bátorságod megtenni, ha a fitnesz világából jössz vagy csak a tv elől, most itt az alkalom, hogy tegyél végre valamit magadért!
Még nem győztünk meg? Gyere le bármelyik edzésünkre, állj be gyakorolni, és tapasztald meg a saját bőrödön a rendszer hatékonyságát! Ne feledd, az első edzés továbbra is mindenhol ingyenes!