SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Részletek

Schafarek Árpád

Krav Maga és Safe Kid oktató

 

2006-ban kezdtem el érdeklődni a Krav Maga rendszer iránt, mert megfogott a realitása és a működőképessége.

 

Aktívan 2007-től járok edzésekre és, ahogy haladtam előre a tanulásban, egyre jobban magaménak éreztem mindazt, amit a Krav Maga jelent, mind technikai, mind szemléletbeli értelemben.

Az évek során nagyon keveset hiányoztam az edzésekről, mert folyamatosan hajtott a tudásvágy, hogy minél többet tanuljak, és minél jobban elsajátítsam a rendszert.

Az edzések mellett részt vettem szemináriumokon és egyéb speciális képzéseken, illetve időről-időre letettem az aktuális tanulói vizsgáimat.

 

2010-től tagja lettem annak a csapatnak, akik oktatói képzésen vehettek részt. A 2011-es évben sikeres (Group Leader) vizsgával zártam az oktatói alapképzést. Ezt követően folyamatosan, több helyszínen tartottam és tartok önállóan felnőtt edzéseket.

 

Ezek után, 2012-ben csatlakoztam a gyerekek számára kifejlesztett Safe Kid programhoz. A képzés során elsajátított ismereteimről 2012 őszén adtam számot, melynek záró eseménye a sikeres vizsga lett. Az esemény a hazai vezető instruktor Tóth László és a Krav Maga Network nemzetközi vezetője, Jyrki Saario vezetésével zajlott.

 

2013-as, 2014-es évben folytatódott a sorozat, mert egy nagyon intenzív programot követően Jyrki Saario előtt sikeresen tettem le a magasabb szintű (National Instructor) oktatói vizsgámat.

 

A jövőbeni célom az, hogy a lehetőségeimhez mérten tovább fejlődhessek, képezzem magam és a tudásomat a lehető legjobban átadjam a tanítványoknak. Nagyon nagy élmény a tanulók fejlődését nyomon követni.