SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Részletek
2016-09-13 15:51:18

Történetünk főszereplője egy srác, Simi, aki az egyik magyar barna öves Krav Maga oktató fia. Néhány évvel ezelőtt Tóth László III DAN fekete öves magyarországi vezető oktatóhoz járt SAFE Kid edzésekre. Hadd osszam meg a napokban történteket.

A Simi hajnalban várta a buszt, jött egy fazon bekóstolta, majd elindított egy parasztlengőt. A Siminél ösztönösen előjött a 360 és azonnal megütötte a támadót
A támadó haverja ekkor jött a képbe, próbálta lefogni a Simit, de nem sikerült. A támadó újra elindult a Simi felé, de a fiam egy egyenes rúgással távoltartotta, majd ezután eljött onnan, majd tipli. Néhány ütés betalált és széttépték a pólóját, de semmi komoly sérülés. A lényeg: ennyi év után is előjöttek a technikák és működtek a tanult megoldások. Nem hiába járt Safe Kid edzésekre. :)The protagonist of this story is a guy called Simi the son of a Hungarian brown belt Krav Maga instructor. He trained SafeKid some years ago at László Tóth black belt III DAN International Insrtuctor. Let me share his story recently happened.

At dawn Simi was waiting for the busa t Budapest, when a guy came and picked at him then suddenly launched a blow.. Simi instinctively made a 360 and immediately hit the attacker.

This is where the attacker’s mate came in, trying to hold Simi, but failed. The attacker set off again toward Simi, but he was kept away by a straight kick and then Simi left the place and run away. Some shocks scored and tore his shirt, but no serious injuries. The point is to come to the techniques after all these years he studied and worked in solutions. SafeKid trainings was not wasted :)