SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Krav-Maga Network
1408991537.jpg
A Krav Maga Network nemzetközi szervezet olyan oktatók csoportját tömöríti magába, akik visszatértek a Krav Maga gyökereihez.

Tagjaink a Krav Maga Network diplomás oktatói, akik rendelkeznek a hiteles oktatáshoz nélkülözhetetlen működési engedélyekkel és bizonyítványokkal.

Tisztán látva a modern világ veszélyeit melyekkel naponta találkozunk az edzőteremből kilépve azt tanítjuk, hogyan kell biztonságosan élni, felismerni a veszélyt, megfelelően fellépni vele szemben, hidegvérrel kezelni a stresszhelyzeteket - a harc technikái rendszerünk csak egy bizonyos részét képezik. Oktatjuk az önvédelmet, hogyan kell megelőzni az erőszakot, önállóan megoldani a veszélyhelyzeteket, esetleges támadásokat. Szükség esetén egyéni tanácsadást is tudunk biztosítani. Foglalkozásainkon szívesen látunk fiatalokat, nőket és férfiakat, illetve minden érdeklődőt kortól függetlenül.

Mottónk
:

A hatékonyság az egyszerűségben rejlik. Célunk, hogy tanítványaink minél rövidebb időn belül képesek legyenek magabiztosan szembenézni a mai világ veszélyeivel. Ennek érdekében a több éve folyó oktatás mellett folyamatosan keressük a további fejlődés lehetőségeit, melyek megfelelnek a mai kihívásoknak és az emberek elvárásainak. Így az egyre szerteágazó és bonyolódó Krav Maga rendszerek tanulmányozása során eljutottunk a gyökerekhez. Imi Lichtenfeld, a Krav Maga rendszer megalkotója, egykor a milyenhez hasonló cél tűzött ki maga elé: az egyszerű utca emberét tanítsuk meg hatékonyan védekezni. Ezért beszélünk a Krav Maga klasszikus (Classic Krav Maga) rendszeréről, melyet a 90-es években megindult globális terjeszkedést megelőzően tanították.

Miben vagyunk mások? Természetesen a kor haladtával az Imi által megalkotott önvédelmi rendszert a jelen kor utcai körülményeihez igazítva továbbfejlesztve, modern oktatási módszerek alkalmazásával adjuk át tanítványainknak. Ebben felülmúlhatatlan szerepe van Jyrki Saarionak, a Krav Maga Network társalapítójának és technikai igazgatójának, aki edz, oktat és kutat. Azon kevés európaiak közé tartozik, akik többtíz évet töltöttek a világ különböző részeiben és a különböző közelharc rendszerek nagymestereitől megszerzett tudást és tapasztalatot Európába hozták, hogy ezt megoszthassa mindenkivel, aki erre nyitott.

Azoktól, akik eljönnek hozzánk, nem várjuk el, hogy megtagadják a múltjukat és az eddig megszerzett tudásukat. Nem akarjuk, hogy tanulóink vagy oktatóink elhatárolódjanak más rendszerektől - legyen az Krav Maga vagy más önvédelmi rendszer. Épp ellenkezőleg. Mi magunk is büszkék vagyunk a múltunkra, a tanárainkra, a barátainkra, sőt még az ellenségeinkre is. Nem nézünk le másokat, nem vonjuk kétségbe mások képességeit, tapasztalatait. Nem tartjuk magunkat az egyetlen igazaknak és semmire sincs kizárólagosságunk. Szem előtt tartva közös mottónkat és célunkat alázattal oktatunk és kutatunk tovább.