SAARIO AKADÉMIA CLASSIC KRAV MAGA-Önvédelem oktatás-Kezdő edzések


Edzés típusok / Órarend
Összesített ÓrarendMinden edzés egy helyen.
bővebben >>>
1408964662.png
PRIVÁT EDZÉS - SZEMÉLYI TRÉNING

A tanulás és gyakorlás során az időbeosztásodba nem fér bele a heti, vagy kétheti rendszerességgel tartott program?
Csúszik a tárgyalás vagy közbejött valami?
Nem tudsz megjelenni a következő edzésen, viszont nem akarsz lemaradni?
Vagy csak egyszerűen nem jók a jelenlegi edzésidőpontok, de szeretnél Krav Magát tanulni?

A privát edzés (private service) programunk során lehetőséged nyílik a testre szabott időbeli és oktatástematikai haladásra, ezáltal a rugalmas tanulásra!

Egyedi program = hatékony fejlődés

bővebben >>>
1408964688.png
40*

Eljön az a 40-es korhatár, ami után az ember már nem annyira fitt, mint amennyire szeretne az lenni. Ennek több oka is lehet. Legtöbbször arra hivatkozunk, hogy nincs idő, energia, hogy esetleg a munka végeztével, a háztartási munka elvégzését és a gyerekekkel való foglakozást követően még neki álljunk mozogni. Igen, általában az ok, hogy miért nem mozog ez a korosztály, a kifogás. Egy pár dolgot azért szeretnénk megosztani a mozgás és az oszteoporózis (csontritkulás), illetve a mozgás és a stressz közötti összefüggéssel kapcsolatban.


bővebben >>>
1408964723.png
Krav Maga edzés Együtt a gyerekkelKevés ideje van? Szeretne egy időben edzeni a gyerekével? 

A gyereke edzésre jár és kihasználná az időt, hogy Ön is eddzen?
Az alábbi időpontokban és helyszíneken lehetőség van gyerek, valamint felnőtt csoportban egy időben edzésen részt venni.
A lehetőség adott, már csak élni kell vele!
bővebben >>>
1408964740.png
KRAV Maga edzés Safe Kid

Légy magabiztos!


Önvédelmi képzés gyerekeknek


A gyerek önvédelmi képzés során megtanítjuk a gyermekeket a rájuk veszélyt jelentő helyzetek felismerésére, megoldására, különösen nagy hangsúlyt fektetve az elkerülésre és megelőzésre! Edzéseinken az önvédelmi készségek és a mozgáskultúra fejlesztése mellett szerepet kap a gyerekek önbecsülésre, sportra és egészséges életre történő nevelése! Mindez szervezett, játékos formában történik, mert nagyon fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az edzéseken!

A játékok amellett hogy örömet okoznak a gyerekeknek, fejlesztik a gyerekek mozgását, segítik az új mozgásformák kialakulását, gyakorlását, fejlesztik ügyességüket, és elősegítik, hogy a pillanatnyi mozgásfejlettségük határaival számolni tudjanak. Az edzések során a változatos mozgás ügyesebbé teszi a gyerekeket. Növeli önállóságukat, kitartásukat, magabiztosságukat!A rendszeres edzés lehetőséget biztosít a gyerekek mozgástapasztalatainak bővítésére, fejleszti cselekvő- és feladatmegoldó képességüket, fejleszti testi képességeiket, az ügyesség sokféle formáját, a testi erőt, gyorsaságot és állóképességet.

Edzéseink segítik a helyzetfelismerést, a döntést (ezeknek önvédelmi szempontból igen nagy jelentőségük van!), fejlesztik az alkalmazkodás képességét is, ezzel is hozzájárulva a gyerekek személyiségének fejlődéséhez. A tudatos mozgásfejlesztés hatására a gyerekekben fontos személyiségtulajdonságok alakulnak és erősödnek meg: mint a bátorság, a fegyelmezettség, akitartás. Fontosnak tartjuk edzéseinken megtanítani a gyerekeket a rájuk veszélyt jelentő helyzetek felismerésére, elkerülésére, megoldására!

A rendszeres testedzés az egészségi állapotra és a növekedésre is jótékony hatással van, ezért arra törekszünk, hogy a mozgás és a sport szeretetét kialakítsuk a gyerekek a tudatában. Mivel a különböző korú és nemű gyerekeknek más-más problémákkal kell megküzdeniük a mindennapokban és mozgásigényük és képességeik is másak ezért az edzéseken minden korosztály külön figyelmet kap! Ezáltal a kisebb és nagyobb, fiú és lány gyerekek is jól érzik magukat az edzéseken és a fejlődésük is kellőképpen biztosított!

ÖSSZEFOGLALVA
A gyerekek az edzésen játékos formában sajátíthatják el az önvédelem alapjait. Amellett, hogy erőnlétük növekszik, koordinációs és koncentrációs képességük javul, magabiztosabbá válnak.

A gyerekek nem verekedni tanulnak meg az edzésen, hanem azt, hogy a saját világukban, hogyan kezeljenek különböző konfliktusokat, problémákat és hogy a jól ismert mondásnak is hihetünk, miszerint: "szégyen a futás, de hasznos".

bővebben >>>
1408964751.png
Krav Maga edzés BUDAPEST ÉS VIDÉK

Önvédelem program - Légy biztonságban!


Mai világunkban a folyamatos elidegenedés és a vagyoni, szociális differenciálódás miatt egyre nagyobb az utcán, közterületen és egyre inkább a magánszférában is az Ön és családja fenyegetettsége!
Légy biztonságban programunk során civilek tanulhatnak kommunikációs és Krav Maga önvédelmi technikákat, alkalmazásokat.
Ezek - természetesen megfelelő gyakorlást követően - alkalmassá tehetik a résztvevőt, hogy felismerje, megelőzze, kezelje és a legveszélyesebb környezetben alkalmazva megvédje magát és szeretteit.
A program az alapoktól építkezik és halad a felső szintű technikák irányába. Csatlakozni lehet a folyamatosan induló képzésekhez.

Technikai előéletet, tudást nem igényel.

A Krav Maga mindenki részére elsajátítható egyszerű mozdulatokról és reakciókból építkezik.

Képzések folyamatosan indulnak!


bővebben >>>