KRAV MAGA NETWORK-Alapítók Klubja-önvédelem oktatás

Krav-Maga Network
1408991537.jpg
A Krav Maga Network nemzetközi szervezet olyan oktatók csoportját tömöríti magába, akik visszatértek a Krav Maga gyökereihez.
Tagjaink a Krav Maga Network diplomás oktatói, akik rendelkeznek a hiteles oktatáshoz nélkülözhetetlen működési engedélyekkel és bizonyítványokkal.


bővebben >>>
Krav-Maga történelem
1408989047.jpg
A rendszeralapító Imi Lichtenfeld ifjúkora és sporteredményei
A Krav Maga alapítója Imi Lichtenfeld (héber nevén Imi Sde-Or) 1910-ben, Budapesten született. Ifjúkori éveit Pozsonyban - az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területén - töltötte, ahol édesapja Samuel Lichtenfeld, elismert nyomozóként és a városi rendőrség önvédelmi oktatójaként tevékenykedett.
bővebben >>>
Mi a Krav-Maga
1408052275.jpg

Krav Maga önvédelmi és közelharc rendszer

"A védekezésed gyorsabb és egyszerűbb kell, hogy legyen, mint az ellenfél támadása, különben nem lesz hatásos. Az utcán a meglepetés és a stressz hatására a tested ösztönösen fog reagálni. A Krav Maga igyekszik ezeket a mozdulatokat korrigálni és felhasználni, hogy minimális idő alatt maximális hatást fejtsenek ki..."

bővebben >>>

Hírek
1412715341.jpg
Krav Maga és a Fitness!2014-10-07 22:55:41

KRAV MAGA és a Fitness

 

 A fitnesz edzések legtöbbje uncsi. Lemész, ugrabugrálsz egyet és ha nincs is mindig eredménye, legalább mozogtál valamit. Később azonban rájössz, hogy az edzések egyhangúak, és a kezdeti lelkesedést felváltja a közöny. Mit szólnál, ha azt mondanánk létezik olyan edzésmódszer, ahol jó társaságban, változatos edzések során szerezhetsz jó kondíciót, formálhatod alakod, miközben megtanulod megvédeni magadat? 

bővebben >>>
1412711752.jpg
Októberi kezdő krav maga csoport a központi edzőteremben!2014-10-07 21:55:52

Krav maga, az önvédelem

 

Régóta hallottál róla, de még nem próbáltad.

Kipróbáltad, de már régen volt.

Régen jártál pár alkalommal, de nem volt lehetőséged folytatni.

Most viszont szeretnéd kipróbálni, elkezdeni, újra elkezdeni vagy akár folytatni.

bővebben >>>
Összes bejegyzés megtekintése
Hasznos információk