KRAV MAGA NETWORK-Alapítók Klubja-önvédelem oktatás

Krav-Maga Network
1408991537.jpg
A Krav Maga Network nemzetközi szervezet olyan oktatók csoportját tömöríti magába, akik visszatértek a Krav Maga gyökereihez.
Tagjaink a Krav Maga Network diplomás oktatói, akik rendelkeznek a hiteles oktatáshoz nélkülözhetetlen működési engedélyekkel és bizonyítványokkal.


bővebben >>>
Krav-Maga történelem
1408989047.jpg
A rendszeralapító Imi Lichtenfeld ifjúkora és sporteredményei
A Krav Maga alapítója Imi Lichtenfeld (héber nevén Imi Sde-Or) 1910-ben, Budapesten született. Ifjúkori éveit Pozsonyban - az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területén - töltötte, ahol édesapja Samuel Lichtenfeld, elismert nyomozóként és a városi rendőrség önvédelmi oktatójaként tevékenykedett.
bővebben >>>
Mi a Krav-Maga
1408052275.jpg

Krav Maga önvédelmi és közelharc rendszer

"A védekezésed gyorsabb és egyszerűbb kell, hogy legyen, mint az ellenfél támadása, különben nem lesz hatásos. Az utcán a meglepetés és a stressz hatására a tested ösztönösen fog reagálni. A Krav Maga igyekszik ezeket a mozdulatokat korrigálni és felhasználni, hogy minimális idő alatt maximális hatást fejtsenek ki..."

bővebben >>>

Hírek
1416000673.jpg
SAFE KID OKTATÓI KURZUS - A GYEREKEK BIZTONSÁGÁÉRT2014-11-14 22:31:13

A SAFE KID oktatói képzés kicsit más, mint a többi kurzus, bizonyos értelemben a legnehezebb. Így nagyon jó dolog új oktatókat avatni.A Krav Maga Network rendszerben az oktatói képzés négy szintre van osztva, hiszen a négy szint különböző felkészültségi szintet igényel mind technikailag, mind oktatói tapasztalatban.

bővebben >>>
1412715341.jpg
Krav Maga és a Fitness!2014-10-07 22:55:41

KRAV MAGA és a Fitness

 

 A fitnesz edzések legtöbbje uncsi. Lemész, ugrabugrálsz egyet és ha nincs is mindig eredménye, legalább mozogtál valamit. Később azonban rájössz, hogy az edzések egyhangúak, és a kezdeti lelkesedést felváltja a közöny. Mit szólnál, ha azt mondanánk létezik olyan edzésmódszer, ahol jó társaságban, változatos edzések során szerezhetsz jó kondíciót, formálhatod alakod, miközben megtanulod megvédeni magadat? 

bővebben >>>
Összes bejegyzés megtekintése
Hasznos információk